Colorful of Life

Disclaimer

Assalamualaikum! Hi I'm Nurhidayah. Just call me Hidayah or Dayah :) Want to know more, read my Biodata. I'll give my blog name : NH Holding's. !

Entries About

Tagboard



Music

 

Credits

Basecode : Aina Syaza
Template : Amel Jasmeen
Owner: Put your name
Others:   
Apa masalahnye ??

Pelik dengan manusia zaman sekarang..si gadis nakal update status kat Facebook dalam bahasa inggeris pun jd masalah ke?memang lah tak semua orang faham..tp try lah improve korang punya english..korang nak search ape pun kat internet,ia akan keluar dalam bahasa inggeris right?penggunaan bahasa inggeris bukan lah untuk merendahkan martabat bahasa melayu..korang fikir logik,kalau pelancong asing dari London ke,Australia ke tanya korang something,korang pulak tak pndai nak speaking,apa akan jadi?si gadis nakal tulis ni berdasarkan apa yang si gadis nakal lihat di sekeliling si gadis nakal..bukan lah nak megah-megahkan diri..tidak sama sekali..si gadis nakal hanya berkongsi pendapat..hope you guys understand..cukup lah untuk hari ni..ada masa si gadis nakal tulis lagi..


ASSALAMUALAIKUM..


Older Post | Newer Post